Jesteś w dziale:
Gadaniec »
VHS do DVD: kopiowanie kaset vhs oraz materiału z kamer na nośnik DVD. Dowiedz się więcej »

Dżobo
203 postów

nie tylko Tele2 ale ... TPSA abonament za 50zł w tym godzina gratis

4 miechy temu zadzwonił do mnie Pracownik TPSA w celu zareklamowania nowego abonamentu 50zł w tym godzina gratis, zapewniając mnie że jak zrezygnuje że w każdej chwili mogę zrezygnować z abonamentu za 50 zł na rzecz tego co miałem wcześniej a więc abonament standardowy,

po tym czasie zauważyłem że przy liczbie rozmów telefonicznych jakie przeprowadzam wybrany abonament nie jest korzystny, więc zadzwoniłem do TPSA w celu zmiany na abonament który był wcześniej.

Niestety okazało się to niemożliwe gdyż już od marca 2005 roku abonament standardowy został wycofany i nie ma do czego wracać. Toteż zgłosiłem reklamację i winą za całe zamieszanie obarczyłem pracownika TPSA. Dziś otrzymałem negatywną odpowiedź od TPSA i oczywiście nie uwzględnienie reklamacji. Także przestrzegam te osoby, które jeszcze posiadają plan standardowy aby nie dały się wciągnąć w takie i temu podobne manewry, chyba że rachunki telefoniczne są naprawdę wysokie. U mnie tak nie było.

W czasie gdy konsultant dzwonił do mnie by przekonać mnie na abonament za 50 zł już wtedy wiedział że abonament standardowy nie istnieje i klient nie ma do czego rezygnować. Fakt istnieje socjalny ale ceny za połączenia są bardzo drogie.

Grzechuu
2752 postów

A tutaj przykład, chciałem skorzystać z nowej usługi i założyć konto tp:)

Otrzymałem komunikat że będe to mógł zrobić za 3 dni:(

Wg bannerów: "NOWOŚć!!! wejdź do punktu obsługi tp nie wychodząc z domu" - he he chyba jednak musze wyjść:)

patrz załącznik

Tak między nami: wszystko co moglam przenioslam na tanifon. Do tej pory nie mam do nich zastrzeżeń.

Grzechuu
2752 postów

myślę że gdyby tak było to każdy przeszedł by na TaniFon, poza tym nie sądzę by jakikolwiek nowy operator miał tańsze rozmowy niż TPSA, chyba że wykładałby ze swoich oszczędności na rozruszanie interesu

Grzechuu
2752 postów

:)2 miechy temu zrezygnowałem z polecenia zapłaty, a kasę za ostatnią fakturę nadal pobrali z konta:) he he

STRONA GŁÓWNA . AKTUALNOŚCI . FORUM . ROZRYWKA . GALERIA . VIDEO . KLIKACZ . KONTAKT   All Rights Reserved  Grzesio.eu © ® 2002-2012.
Zaprojektował: Grzegorz Mistewicz