nie tylko Tele2 ale ... TPSA abonament za 50zł w tym godzina gratis
4 miechy temu zadzwonił do mnie Pracownik TPSA w celu zareklamowania nowego abonamentu 50zł w tym godzina gratis, zapewniając mnie że jak zrezygnuje że w każdej chwili mogę zrezygnować z abonamentu za 50 zł na rzecz tego co miałem wcześniej a więc abonament standardowy,
po tym czasie zauważyłem że przy liczbie rozmów telefonicznych jakie przeprowadzam wybrany abonament nie jest korzystny, więc zadzwoniłem do TPSA w celu zmiany na abonament który był wcześniej.
Niestety okazało się to niemożliwe gdyż już od marca 2005 roku abonament standardowy został wycofany i nie ma do czego wracać. Toteż zgłosiłem reklamację i winą za całe zamieszanie obarczyłem pracownika TPSA. Dziś otrzymałem negatywną odpowiedź od TPSA i oczywiście nie uwzględnienie reklamacji. Także przestrzegam te osoby, które jeszcze posiadają plan standardowy aby nie dały się wciągnąć w takie i temu podobne manewry, chyba że rachunki telefoniczne są naprawdę wysokie. U mnie tak nie było.
W czasie gdy konsultant dzwonił do mnie by przekonać mnie na abonament za 50 zł już wtedy wiedział że abonament standardowy nie istnieje i klient nie ma do czego rezygnować. Fakt istnieje socjalny ale ceny za połączenia są bardzo drogie.
|