Jesteś w dziale:
Gadaniec »
KLIKACZ 2012 - automatyczny klikacz, programowalna aplikacja do wywoływania myszy i klawiatury. Dowiedz się więcej »

MIr0
292 postów

Uwaga na Pocztę!

Po 5 miesiacach od opłacenia mandatu (mandat opłacony tego samego dnia co został mi wystawiony) dostałem informację od Siedleckiego Urzędu Skarbowego, Komornika i Mazowieckiego Urzędu Wojewódzkiego że nie została uregulowana sprawa mandatu. Dostałem info że komornik zablokował mi konto bankowe i doliczyli odsetki.
Radzę trzymać mandaty i wszelkiego rodzaju rachunki w portfelu... chyba że nagle dowiecie sie że prąd Wam odłaczyli bo jakas pani na poczcie kase do kieszeni schowała albo jeszcze raz bedziecie musieli za mandat zapłacic ..

Grzechuu
2752 postów

Nic mi nie mów o poczcie, aby przesłać paczkę trzeba być księgową. Tyle formalności a do tego usługa z bożej łaski.

MIr0
292 postów

3 razy wysyłałem faxem potwierdzenie wpłaty..a w Mazowieckim Urzędzie Wojewódzkim twierdzą ze nie mogą znaleźć też niezły pierdolnik mają...

Grzechuu
2752 postów

Wszystko rozpoczynające się na "Urząd .... " ma pierdolnik, przynajmniej w Siedlcach. Z resztą wczorajszy numer w Wawie z komendą policji też zasługuje na wyróżnienie w tym miejscu:) he he

STRONA GŁÓWNA . AKTUALNOŚCI . FORUM . ROZRYWKA . GALERIA . VIDEO . KLIKACZ . KONTAKT   All Rights Reserved  Grzesio.eu © ® 2002-2012.
Zaprojektował: Grzegorz Mistewicz