Jesteś w dziale:
Galeria »
KLIKACZ 2012 - automatyczny klikacz, programowalna aplikacja do wywoływania myszy i klawiatury. Dowiedz się więcej »

Grzechuu
2752 postów

Grzesio.eu - nowy wizerunek

no miałem tego nie publikwać ale niech już wam będzie, teraz proszę o opinie:)

serwis zacznie dzialac gdzieś za miesiąc lub dwa

maldon
253 postów

ogolnie ok ale, nie calkiem, bo mnie to sie nowe logo zupelnie nie podoba jest jakies takie niewyrazne, nie wiem takze czy dobrym pomyslem jest umieszczanie tag duzego obrazka, dlaczego? dltego ze na stronie beda wyswietlane glownie informacje tekstowe (tak?), no i powyższy obrazek wymusi przewijanie (nie wszystkim sie chce, przewijac oczywiscie) i bedzie tak ze na stronie po otwarciu bedzie widac grafike. rozumiem ze ogolna koncepcja byla taka jaka przedstawiles, wiec przekonac Cie do zmian nie bede usilowal. Co mi sie podoba to to ze, jest bardziej czytelne wszystko i latwiej jest sie odnaleść, chociaz nie wiadomo co bedzie pozniej:). to tyle

Grzechuu
2752 postów

rzeczywiscie wszystko bedzie czytelne, duży obrazek miał nadac image'u calemu projektowi, bedzie sie on zmienial w zaleznosci od dzialu, calosc miala przypominac dobrze zlozona strone opartą o DTP, wszytko dokladne, duze i wyrażne

Grzechuu
2752 postów

z tym logiem to masz rację ale to co widzisz to nie strona główna, tam będzie lepiej widoczne

pedros
36 postów

nie ciekawe logo data 2 town pracuj dalej cfaniaczku

Grzechuu
2752 postów

jeszcze raz mi powiedz że to jest kicha, masz tu w lepszej jakości

pedros
36 postów

wraz mi sie nie podoba to niie jest to poosstarrajj sie lepiej grzechuuu

Grzechuu
2752 postów

a daj mi jakiąs alternatywna wersje loga ?

STRONA GŁÓWNA . AKTUALNOŚCI . FORUM . ROZRYWKA . GALERIA . VIDEO . KLIKACZ . KONTAKT   All Rights Reserved  Grzesio.eu © ® 2002-2012.
Zaprojektował: Grzegorz Mistewicz