Jesteś w dziale:
Gadaniec »
KLIKACZ 2012 - automatyczny klikacz, programowalna aplikacja do wywoływania myszy i klawiatury. Dowiedz się więcej »

2006-08-10 00:25:48
Jurek
87 postów

Chodząc do kościoła słuchacie byłych wpsółpracowników SB

Chyba doczekamy się jakiegoś wielkiego przewrotu w całym tym kapłaństwie.
Najpierw Kody Leonarda teraz to ...
Może nasze pokolenie jeszcze nie ale kolejne z pewnością zauważy całę to błazeństwo.

Bo z pewnością można być cheścijaninem mająć w dupie całe to ...

http://wiadomosci.onet.pl/1368897,11,1,0,120,686,item.html

Dni kościoła są do policzenia! Bo ile razy można wykładać tę samą drogę postępowania gdy ... są coraz nowsze gry:)

2006-08-10 00:29:14
karolcia
89 postów

Nawracam się na Bez wiarostwo:) Faktycznie też mi coś tutaj nie gr, rodzicom nie przetłumaczę ale sama potrafię zrozumieć.

PS. Też oglądałam kody leonarda zarówno film jak i dokument oraz czytałam książkę.

2006-08-10 10:18:18
MIr0
292 postów

Oglądaliscie jakiś błazeński film Scince fiction w którym chodzi o to żeby niemyślący ludzie rzucili się do kin aby odkryć "główne prawdy wiary". Nie przyznawajcie się lepiej że ktos z Was wierzy w takie bajeczki bo ktos może Was wyśmiać:) Księża to sa tacy sami ludzie i pochodzą z takich samych rodzin co Wy.. Są rózni księża tak jak są różni ludzie. Co ma lustracja księży do debilnego kodu? Chyba Jurek mylisz kod 0101 z czymś .. Proponuje więcej odpoczynku od komputera:) A tak wogle to co rozumiesz pod pojęciem chrześcijanin?

2006-08-10 10:19:44
MIr0
292 postów

Czy zdajecie sobie sprawę że Ci co głosowali na SLD popierali byłych aparatczyków komunistycznych?

2006-08-10 11:05:36
Jurek
87 postów

Jeśli uważasz że Kod Da Vinci jest filmem SF to sie grubo mylisz, raczej sensacyjnym. Mam bardzo duży dystans do tego filmu, ale i szacuneczek.

Propo księży: absolutnie się z tobą nie zgodzę. Po to studiują w zamkniętych pomieszczeniach 6 lat niektórzy dłużej, by wyjść na ludzi, pomagać ludziom, a nie rozwozić się coraz nowszymi samochodami, kupować sobie sprzęty nie wiadomo jakie i trwonić bezmyślnie pieniądze w czasch gdzie większość polaków żyje za przysłowiową kuroniówkę. Mógłbym tutaj podać wiele przykładów, ale po co?

2006-08-10 16:44:10
MIr0
292 postów

Jak byłem 2 lata temu studentem tez myślałem o tym co ty teraz i pewnie nie jeden znajomy. Niestety życie to sztuka wyborów aby przeżyc trzeba miec łep na karku i twardy tyłek. Pieniądze... mistrzu to jest to co najbardziej się liczy w naszych czasach czy tego chcemy czy nie.
Czy wyobrażasz sobie księdza jeżdzącego na hulajnodze czy rowerze? Bo ja nie bardzo..

2006-08-10 16:57:34
Jurek
87 postów

Nie, wyobrażam sobie księdza który łazi na piechote jak Bozia przykazała:) Lub też skromnymi autami a nie Benkleye itp

STRONA GŁÓWNA . AKTUALNOŚCI . FORUM . ROZRYWKA . GALERIA . VIDEO . KLIKACZ . KONTAKT   All Rights Reserved  Grzesio.eu © ® 2002-2012.
Zaprojektował: Grzegorz Mistewicz