2006-08-21 14:03:35MIr0292 postów
|
Studia Podyplomowe
Witam
Co sądzicie o studiach podyplomowych? Czy jest sens studiować na studiach podyplomowych czy jest to wydawanie kasy w błoto? Może zamiast studiów podyplomowych lepiej zaliczyc jakiś kolejny certyfikat Microsoftu ?
|
|
2006-08-21 17:30:34 Grzechuu 2752 postów
| Miruu też się nad tym zastanawiałem. I na domiar złego nadal się zastanawiam czy nie iść jeszcze na jakieś studia. Chciałbym studiować np. marketing, zarządzanie lub też ekonomię, ale nie bardzo wiem czy znajdę na to czas.
Poza tym wolałbym chyba poszukać w księgarniach paru dobrych książek, kupić, przeczytać i analizować. Jeśli miałbym studiować to pewnie w grę wchodzą tylko i wyłącznie studia w Siedlcach. Choć całkiem ciekawie przedstawiają się i te w wersji online, mimo iż nauka trwa przez net to jednak na większe egzaminy musisz się przejechać.
Cały czas myślę nad tym ale póki co na myśleniu się kończy.
|
|
2006-08-21 17:32:28 Dżobo 203 postów
| "Może zamiast studiów podyplomowych lepiej zaliczyc jakiś kolejny certyfikat Microsoftu ?"
Ja byłbym jednak za samodzielnym studiowaniem ale książek! choć papier też ważny!
Studia podyplomowe to dobry pomysł gdy już pracujesz w innym przypadku szkoda czasu.
|
|