Jesteś w dziale:
Sport »
KLIKACZ 2012 - automatyczny klikacz, programowalna aplikacja do wywoływania myszy i klawiatury. Dowiedz się więcej »

2006-10-12 17:41:24
darpla
301 postów

Odrodzenie Polaków

Kto oglądał środowy mecz Polskiej Reprezentacji z Portugalią nie ma czego żałować. Dawno już nasi piłkarze nie pokazali się z tak dobrej strony w meczu z renomowanym przeciwnikiem. Mamy dobry zespół tylko mentalność polskich piłkarzy a także naszych kibiców jest niedoskonała.

Ale widać Leo potrafił zmienić to nasze narodowe negatywne nastawienie poprzez jeden mecz. Należą mu się za to brawa. Oby tak dalej NASZA POLSKO REPREZENTACJO!

Za miesięc kolejny mecz w ramach eliminacji ME 2008 na boisku przeciwnika w Belgii. Kibicujcie i trzymajcie kciuki

A WAM jak się podobał wczorajszy mecz?

Kto waszym zdaniem był piłkarzem meczu? Według mnie to Kowalewski.

2006-10-14 09:57:58
Jurek
87 postów

SZOK SOZK SZOK SZOK ! NOrmalnie szok w trampkach. Nigdy bym nie obstawił takiego wyniku. No i h.. że przegrałem na STSACH ale warto było poświęcić dyszkę:)

2006-10-14 10:00:59
Grzechuu
2752 postów

Jaki Kowalewski dla mnie najlepiej wypadł Smolarek. Ojciec może być z niego dumny! W końcu pobił jego dotychczasowy rekord. Pozostali gracze z drużyny też grali ok - jakieś odrodzenie ? Bunt nardowy? Chyba sobie wkońcu na wzajem powiedzieli "PANOWIE DOŚć TEJ LIPY!"

Z innej beczki:
W radiu przed chwilą powiedzieli że poraz pierwszy wykonano mapę pogody dla innej planety:)
Już nedługo będizemy wiedzieli kiedy choinka na marsie:)

2006-10-18 11:44:51
MIr0
292 postów

Darku myślałem po tym tytule że IV RP już nastąpiła a Ty znowu o sporcie:D

2006-10-18 12:09:29
Grzechuu
2752 postów

Bo to większe wydarzenie niż obecne IV RP:)

STRONA GŁÓWNA . AKTUALNOŚCI . FORUM . ROZRYWKA . GALERIA . VIDEO . KLIKACZ . KONTAKT   All Rights Reserved  Grzesio.eu © ® 2002-2012.
Zaprojektował: Grzegorz Mistewicz