Jesteś w dziale:
Gadaniec »
VHS do DVD: kopiowanie kaset vhs oraz materiału z kamer na nośnik DVD. Dowiedz się więcej »

2007-01-08 16:38:45
Dżobo
203 postów

Paint Runner - ten wałek co się do niego farbę leje

Chciałem kupić wałek Paint Runner, choćby i na allegro gdzie można go nabyć już od 58 zł, ale przeczytałem to i mój zapał zostal ostudzony.

http://www.krbctv.com/Does%20It%20Work/DIW%20Archive/diw_archive_household_paintrunner.htm

[opinie]

2008-06-17 14:22:21
marind7
2 postów

Witam, a mogłbyś tak w skrócie napisać, co jest pod tym linkiem, bo też się zastanawiam nad kupnem tego wałka, a stronka mi się nie otwiera, dzięki.

2008-06-17 20:44:45
Dżobo
203 postów

Link już widzę że jest nieaktywny, ale przestrzegam cię przed tym. Byłem w fachowym sklepie z farbami do malowania i tam Panowie mnie delikatnie mówiąc wyśmieli:). Pod tym linkiem była kiedyś fajnie opisana opinia osoby która go używała.

2008-06-18 09:35:41
marind7
2 postów

Dzięki. Dobrze popytać, zanim kupi się jakiś bubel, ale na allegro sprzedają się jak świeże bułeczki:). A może jesteś w stanie polecić dobre wałki czy pędzle jakiejś firmy. Pozdrawiam.

2008-06-18 10:49:02
Dżobo
203 postów

Poważnie Ci mówię idź do sklepu z farbami. Poproś o dobry wałek w średniej cenie i na pewno będziesz zadowolony. Jeśli koniecznie np chcesz kupić Paint Runner to musisz się liczyć z tym że do użytku będize się nadawała tylko za pierwszym razem, gdyż farby nie doczyścisz jak na reklamie:) chyba że farbę emulsyjną:)

STRONA GŁÓWNA . AKTUALNOŚCI . FORUM . ROZRYWKA . GALERIA . VIDEO . KLIKACZ . KONTAKT   All Rights Reserved  Grzesio.eu © ® 2002-2012.
Zaprojektował: Grzegorz Mistewicz