Jesteś w dziale:
Gadaniec »
VHS do DVD: kopiowanie kaset vhs oraz materiału z kamer na nośnik DVD. Dowiedz się więcej »

2007-02-13 17:30:05
darpla
301 postów

Złote tarasy....

Muszę przyznać, że rozrekalmowane złote tarasy nie zrobiły na mnie żadnego wrażenia. Centrum handlowe tak jak każde inne. Bardzo dobre usytuwanie naprzeciwko Dworca Centralnego daje im przewagę np. nad Arkadią czy Galeria Mokotów. Ogólnie to normalna budowla. Ciekawy jest dach a reszta to zwykłe centrum . Duzym minusem jest brak schodów ruchomych w formie równie i parking płatny - 5zł za godzinę:(

Jak byłem ostanio w centrum nie można było wytrzymać, bo małolaty non stop krzyczały i piszczały, bo w empiku wizytoawł zespół Just Five.

Jak dla mnie nic specjalnego. Ceny sporo wyzsze niż w najtańszym warszawskim centrum handlowym - Reduta.

2007-02-13 19:46:42
Grzechuu
2752 postów

Mimo pesymistycznej wypowiedzi Dariusza Plaka - przy pierwszej lepszej okazji walę tam z Madzią:)

2007-02-13 21:23:46
karolcia
89 postów

He he darpla wiadomo nie ma się czego spodziewać ale mi i tak się podobało. Zaś z cenami to przesadzili.

STRONA GŁÓWNA . AKTUALNOŚCI . FORUM . ROZRYWKA . GALERIA . VIDEO . KLIKACZ . KONTAKT   All Rights Reserved  Grzesio.eu © ® 2002-2012.
Zaprojektował: Grzegorz Mistewicz