Jesteś w dziale:
Galeria »
VHS do DVD: kopiowanie kaset vhs oraz materiału z kamer na nośnik DVD. Dowiedz się więcej »

maldon
253 postów

Grzechu przesadzileś

Powiem Ci tak o ile wszystko jest ok to pierwsza strona boli w oczy poprostu zmien ta grafike na cos mniej wrazliwego np. tak jak tutaj na forum spokojnie spojnie. to tyle pozdrawiam

Grzechuu
2752 postów

coraz bardziej podziwiam twoje oko, masz racje zdjecie na stronie glownej jest do bani, probowalem modelowac cos w 3d studio ale wychodza lipy, zmienie je bo jest obciachowe choc przyznam ze na poczatku mi sie podobalo

Grzechuu
2752 postów

domin a wypowiedz sie na temat tego zdjecia, poczatkowo mialo ono isc do architektury, ale chyba jest slabe (wtc wymodelowane w 3ds)

maldon
253 postów

u mnie to zdjecie budzi uczucie niepokoju, mam wrazenie ze wszystko tam w tle pali sie i ze ino dwie wieze wtc ostały się (chociaz sam wiesz z historii nowożytniej, że to własnie one padły:) jak bym miał Cie jeszcze molestowac to wydaje mnie sie ze ono jest taki bez wyrazu, bo niby architektura ale jakas taka bez jaja, mdli mnie ten obrazek:)

darpla
301 postów

nieprawidlowe polaczenie kolorow.grzechu to nie w twoim stylu takie badziewne zdjecia tworzyc.

Grzechuu
2752 postów

mówisz ze nieprawidłowe połączenie kolorów ? a znasz jakiś schemat łąćzenia kolorów bo po proostu cię nie rozumiem ! budynek ten został wymodelowany jeśli można tak powiedzieć i miał stanowić tło do górnej belki d2t,

zdjęcie nie jest badziewne bo już się nie wypowiem na temat tego co opublikowałeś o mostostalu, a przedstawia coś co nie koniecznie jest dobre ale zawiera pewną stylistyke i jest prezcyzyjnie wykonane - czego wybacz ale Ci brakuje

pozdrawiam

STRONA GŁÓWNA . AKTUALNOŚCI . FORUM . ROZRYWKA . GALERIA . VIDEO . KLIKACZ . KONTAKT   All Rights Reserved  Grzesio.eu © ® 2002-2012.
Zaprojektował: Grzegorz Mistewicz