2007-10-02 15:09:36darpla301 postów
|
Kto wg CIEBIE wygrał debatę Kaczyński - Kwaśniewski?
JA zdecydowanie stawiam na Kaczyńskiego! Wyprowadzil Kwacha z rownowagi. A jaka jest Wasza opinia?
bo...
Polska nie może być skorumpowanym, salonem poolitycznym. Mordo ty moja i inni z tej ekipi nie mogą rządzić Polska
Ma być czysta jak kroplska nasze,j polskiej luksusowej albo jak kto woli czysta jak łza.
Podzielcie się Waszymi spostrzeżeniami.
Pozdrawiam
|
|
2007-10-02 15:42:05 Grzechuu 2752 postów
| Oglądałem urywkami, ale mam to samo zdanie co były prezydent Lech Wałęsa: "Obaj się cieszą, ale nie wiadomo z czego"
Już wiem że nie wybiorę sie na wybory z trzech powodów:
1) nie mam na kogo głosować, żadna partia mnie nie zadowala swoim wizerunkiem
2) wybory nic nie zmienią, nadal będą dwie partie rządziły
3) nawet jeśli mi ktoś zarzuci że nie jestem patriotą, to w przyszłości nie będę miał do siebie żalu że głosowałem na jakieś ugrupowanie, które okaże się bublem ... a jeśli nie ... to i tak lepiej znieść pozytywne zaskoczenie od mordęki
Ale mam pytanie. Czy będzie lepiej gdy w mediach będą leciały słowa typu mordo, spieprzaj dziadu itp zaraz po dobranocce?
|
|
2007-10-02 15:58:40 darpla 301 postów
| Sprawa Kaczmarka pokazała która parta w Polsce na prawdę jest prawa. Swoich ministrów i swoich ludzi przyłapali na korupcji i oskarżi o przestępstwo.
Odnośnie spotów Pisu to brdzo madry sposob na pokazanie jak politycy na balach załatwiają swoje brudne interesy. Do ludzi to przemawia. Nie po to pracujemy i zyjemy w Polsce, zebby nas wszystkich okradano, tak jak robi to np. lewica!!!
|
|
2007-10-03 11:02:55 Grzechuu 2752 postów
| Darek w każdej ekipie wcześniej czy później będą łapówkarze. Pytanie czy aby na pewno w 100% trzeba się na nich skupiać. Zauważ że PIS prócz łapanki nic nie zrobił przez 2 lata. Co więcej teraz tylko to afiszuje w spotach. Szkoda że nie pokazał ilu to ambitnych ludzi wyjechało z kraju. Choćby Marcinkiewicz i teraz te strajki lekarzy. Być może to skutki poprzedniej władzy ... ale ...
|
|
2007-10-03 11:04:59 karolcia 89 postów
| Według mnie to oczywiście debatę wygrał Kaczyński!
|
|