Jesteś w dziale:
Galeria »
VHS do DVD: kopiowanie kaset vhs oraz materiału z kamer na nośnik DVD. Dowiedz się więcej »

maldon
253 postów

Robię prezentacje produktów

Robię to w Demo Shield takim dziwnnym programie firmy Install Shield ( to nie istotne ) w kazdym razie program owy jest pozbawiony wszelkich dopalaczy mozna zaimportowac tylko aviki o jakiejs solidnej animacji wewnatrz programu nie ma maowy (to tyle na temat softu). Zamierzenie jest jedno ma byc czysto przejzysto , prezentacja produktu. Pozdrawiam czekam na komentarze

Grzechuu
2752 postów

znam firmę, jeśli chodzi o layou to bardzo ładny, tylko font ten ze stopki nie pasuje do fontu na stronie i to jedyna rzecz do której moge sie przyczepic, czy to jest nowe ich logo ? sam zaprojektowales ? bo te jest tez fajne, ogolnie ok, ale tak od siebie dodam ze trudno to było zepsuć , mas zpo prostu ladne zdjecia, to zdjęcie na górze to też ty robiłes ?

całość ok

maldon
253 postów

Logo i zdjecia wszystko robi agencja:)

Grzechuu
2752 postów

no to nie wiele tu twej inwencji

Loki
181 postów

może być alee jak piszesz, że logo i fotki robi agencja więc gdzie tutaj twoja pracka

maldon
253 postów

To zrobila agencja

maldon
253 postów

To zrobilem ja

maldon
253 postów

Efekt ostateczny juz widzieliscie, ocencie sami moj wklad, bo nie dam sie zaskoczyc ze malo mojej inwencji w tym. pozdravki

Grzechuu
2752 postów

no tak ale wywalajac logo ktore jest nie twoje to malo tego zostaje, projekt mi sie podoba jest ok

maldon
253 postów

jak robisz cos dla erisa to tez wywalasz logo? bo pytanie chyba jest zbedne prawda?

Grzechuu
2752 postów

no tak maldoon ale jak pokazujesz co ty zrobiles zeby oddzielic twoje od firmy, to juz to pokazuj a nie wprowadzasz blad, bo juz nie wiadomo czy to ty czy nie tym, ogladalismy to w firmie i sie bardzo podoba, dlugo to robiles ?

maldon
253 postów

Dwa lata, nie z 3 godzinki

Grzechuu
2752 postów

sporo, mi to by zajelo pyńć sekund he he

Loki
181 postów

nie pyńć telko dziesińć ;)

maldon
253 postów

Loki czekam na Twoje prace. pozdrawiam

Loki
181 postów

niestety ale nie znam żadnych super agencji a w swojej pracy się nie śpieszę.ciao

maldon
253 postów

Ta ale nie znaczy to ze nie mozesz nic stworzyc, nie poganiam Cie ale chciałbym cos zobaczyc

Loki
181 postów

ok, ale nic do twojej work nie mam chciałeś tylko opinii,każdy ma inny gust.)

Loki
181 postów

i bądzmy obiektywni-chcesz zobaczyć co robię aby się odegrać i trochę wrzucić a nie na tym to polega

Grzechuu
2752 postów

nie powinniscie sie oburzaci i denerwowac, dla ukojenia zdrowia poczytajcie jak mnie zjechali tutaj

http://niusy.onet.pl/niusy.html?t=watek&group=pl.comp.www.nowe-strony&tid=6118325

fakt sam sie prosiłem, źle posta napisałem

maldon
253 postów

A czy ja czyms Cii obrzucilem Loki , ja tylko pytam, wnioskuje, grzeje mnie to co ktos powie bo zarzad i tak to juz kupil, gust jest rozny i to jest fakt nie zmienny. po to własnie to dalem tutaj zeby sie ktos w tej kwestii wypowiedzial:). pozdrawiam rznicie mnie jak cos wam sie nie podoba

Grzechuu
2752 postów

spokojnie, ty to są tylko opinie, nie zniechęcaj sie do publikowania tutaj swoich dzieł, jśli się komuś nie podobają to ich sprawa, zadaniem osoby krytykującej jest wypisanie wad i zalet a nie obrzucanie błotem:),

widzieliście czad logo pedrosa

http://grzesio.eu/forum_temat.php?id_kierunku=1&uczelnia=1&id_a_n=9&id_tematu=135

Loki
181 postów

my się raczej nie obrzucamy.
p.s. "rznicie mnie" - sory ale wolę kobietky do tego celu ;)

maldon
253 postów

oK STARY ZAPEDZILEM SIE

Loki
181 postów

loozik.zrozum słowo forum.zawsze są pozytywne i negatywne oceny.
tak już jest -nikt nie jest idealny.)thx

STRONA GŁÓWNA . AKTUALNOŚCI . FORUM . ROZRYWKA . GALERIA . VIDEO . KLIKACZ . KONTAKT   All Rights Reserved  Grzesio.eu © ® 2002-2012.
Zaprojektował: Grzegorz Mistewicz