maldon253 postów
|
Robię prezentacje produktów
Robię to w Demo Shield takim dziwnnym programie firmy Install Shield ( to nie istotne ) w kazdym razie program owy jest pozbawiony wszelkich dopalaczy mozna zaimportowac tylko aviki o jakiejs solidnej animacji wewnatrz programu nie ma maowy (to tyle na temat softu). Zamierzenie jest jedno ma byc czysto przejzysto , prezentacja produktu. Pozdrawiam czekam na komentarze
|
|
| | |
|
Grzechuu 2752 postów
| znam firmę, jeśli chodzi o layou to bardzo ładny, tylko font ten ze stopki nie pasuje do fontu na stronie i to jedyna rzecz do której moge sie przyczepic, czy to jest nowe ich logo ? sam zaprojektowales ? bo te jest tez fajne, ogolnie ok, ale tak od siebie dodam ze trudno to było zepsuć , mas zpo prostu ladne zdjecia, to zdjęcie na górze to też ty robiłes ?
całość ok
|
|
| |
|
|
maldon 253 postów
| Logo i zdjecia wszystko robi agencja
|
|
| |
|
|
Grzechuu 2752 postów
| no to nie wiele tu twej inwencji
|
|
| |
|
|
Loki 181 postów
| może być alee jak piszesz, że logo i fotki robi agencja więc gdzie tutaj twoja pracka
|
|
| |
|
|
maldon 253 postów
| |
| |
|
|
maldon 253 postów
| |
| |
|
|
maldon 253 postów
| Efekt ostateczny juz widzieliscie, ocencie sami moj wklad, bo nie dam sie zaskoczyc ze malo mojej inwencji w tym. pozdravki
|
|
| |
|
|
Grzechuu 2752 postów
| no tak ale wywalajac logo ktore jest nie twoje to malo tego zostaje, projekt mi sie podoba jest ok
|
|
| |
|
|
maldon 253 postów
| jak robisz cos dla erisa to tez wywalasz logo? bo pytanie chyba jest zbedne prawda?
|
|
| |
|
|
Grzechuu 2752 postów
| no tak maldoon ale jak pokazujesz co ty zrobiles zeby oddzielic twoje od firmy, to juz to pokazuj a nie wprowadzasz blad, bo juz nie wiadomo czy to ty czy nie tym, ogladalismy to w firmie i sie bardzo podoba, dlugo to robiles ?
|
|
| |
|
|
maldon 253 postów
| Dwa lata, nie z 3 godzinki
|
|
| |
|
|
Grzechuu 2752 postów
| sporo, mi to by zajelo pyńć sekund he he
|
|
| |
|
|
Loki 181 postów
| nie pyńć telko dziesińć ;)
|
|
| |
|
|
maldon 253 postów
| Loki czekam na Twoje prace. pozdrawiam
|
|
| |
|
|
Loki 181 postów
| niestety ale nie znam żadnych super agencji a w swojej pracy się nie śpieszę.ciao
|
|
| |
|
|
maldon 253 postów
| Ta ale nie znaczy to ze nie mozesz nic stworzyc, nie poganiam Cie ale chciałbym cos zobaczyc
|
|
| |
|
|
Loki 181 postów
| ok, ale nic do twojej work nie mam chciałeś tylko opinii,każdy ma inny gust.)
|
|
| |
|
|
Loki 181 postów
| i bądzmy obiektywni-chcesz zobaczyć co robię aby się odegrać i trochę wrzucić a nie na tym to polega
|
|
| |
|
|
Grzechuu 2752 postów
| |
| |
|
|
maldon 253 postów
| A czy ja czyms Cii obrzucilem Loki , ja tylko pytam, wnioskuje, grzeje mnie to co ktos powie bo zarzad i tak to juz kupil, gust jest rozny i to jest fakt nie zmienny. po to własnie to dalem tutaj zeby sie ktos w tej kwestii wypowiedzial . pozdrawiam rznicie mnie jak cos wam sie nie podoba
|
|
| |
|
|
Grzechuu 2752 postów
| |
| |
|
|
Loki 181 postów
| my się raczej nie obrzucamy.
p.s. "rznicie mnie" - sory ale wolę kobietky do tego celu ;)
|
|
| |
|
|
maldon 253 postów
| |
| |
|
|
Loki 181 postów
| loozik.zrozum słowo forum.zawsze są pozytywne i negatywne oceny.
tak już jest -nikt nie jest idealny.)thx
|
|
| |
|