Jesteś w dziale:
Galeria »
KLIKACZ 2012 - automatyczny klikacz, programowalna aplikacja do wywoływania myszy i klawiatury. Dowiedz się więcej »

T3mpl4R
148 postów

Hmmm Wejście na stronkę. praca nr: 00-00-01

a co ja będe pisał. Prosze o ocenę.

Loki
181 postów

Dość ciekawa koncepcja.Pytanie tylko czy ten samolot to twoja robota czy copy.
Jak copy to zbytnio się nie napracowałeś bo widzę tylko 2 filtry użyte w tym projekcie.

Loki
181 postów

Prosimy o szczerą odpowiedź? ;)
Ja mogę to sprawdzić ale nie mam czasu.

T3mpl4R
148 postów

Po pierwsze nie liczy się ile się filtrow użyło w projekcie, ale o sam wygląd i wykomponowanie elemętów. Bo można zrobić fajną stronkę samym tekstem i używając tylko jednego filtra na białym tle. Ale mniejsza z tym. Samolot.. no więc nie jest do końca mojego autorstwa. Maiałem źródło do 3Dmaxa no i musiałem go poprawić bo był nie dokończony.Ale przyznaję że zrobiłem tą miejszą cześć modelowania.

Loki
181 postów

ok.

Grzechuu
2752 postów

to jest w miare ok ale do czego to miało by służyć, pewnie jako intro na jakąś stronkę, i fakt dajesz do oceny a tego jest trochę mało - jak to ma być stronka to czepne sie jeszcze brakiem jakies stopki i ogólnego wykończenia, to dobry ale niewykończony projekt

Grzechuu
2752 postów

poza tym zoom na tekscie czemu ma służyć ? rozumiem ze to taki element graficzny ale nic nie wnosi - ok to twoja wizja - i mi sie to podoba ... w miarę

T3mpl4R
148 postów

dzieki.

STRONA GŁÓWNA . AKTUALNOŚCI . FORUM . ROZRYWKA . GALERIA . VIDEO . KLIKACZ . KONTAKT   All Rights Reserved  Grzesio.eu © ® 2002-2012.
Zaprojektował: Grzegorz Mistewicz