Jesteś w dziale:
Galeria »
KLIKACZ 2012 - automatyczny klikacz, programowalna aplikacja do wywoływania myszy i klawiatury. Dowiedz się więcej »

T3mpl4R
148 postów

Hmmm Wejście na stronkę. praca nr: 00-00-02

Prosze o ocenę.

Loki
181 postów

Fajne.Lecz zawsze jest jakieś ale.)
Proponuję zrezygnować z tych kolców i zmienić "Enter" - bez linii+inny font +mniejsze.
Takie są moje odczucia.thx

T3mpl4R
148 postów

thx

maldon
253 postów

lOKI ZROBIL BYS COS A NIE TYLKO KOMENTUJESZ pozdrawiam

Loki
181 postów

Daj zlecenie to zrobię.
Narazie jestem b.zajęty.
Jak nie podobają się moje comments to nie czytaj.
Robię to bo ktoś mnie o to prosił.amen

Loki
181 postów

I WYLUZUJ A NIE TYLKO ble ble ble.
Sam zrób jakiś konkres site a nie jakieś lipne loga.ciao-bambino ;)

T3mpl4R
148 postów

Ej dziewczynki nie kłucić się.

maldon
253 postów

loki ja bym Ci w zyciu zlecenia nie dla bo jak patrze na to co robi idt.pl o ile sie nie myle a Ty chyba masz z tym jakis zwiazek to mi sie poprostu śmiac chce z naiwnosci tych ludzi ktorzy to kupili, pozdrawiam i ponawiam pokaz cos swojego, gt to ty chyba robiles co?

Loki
181 postów

ok wszysczy czekają podaj jakiś link do twojej super robótki.
poza tym w idt pracuję od kilku tygodni.Gt zrobiono tak jak chciał klient.
Zresztą po co ja się tłumaczę olewam twoje wymówki.

T3mpl4R
148 postów

Ej dziewczynki, dajcie se po razie może wam przejdzie. Albo wejdżcie na dział "[Bez cenzury]":)

Grzechuu
2752 postów

no tu honoru bronie, bo nowy sajt idt bedzie wypas i miodzio, pobije wszystko co do tej pory robiono w Siedlcach, a czemu ? he he ... bo któż inny mógłby robić tę stronę

maldon
253 postów

prawda w oczy kole

maldon
253 postów

grzechuu ja wiem ze nowy sajt to to czy tamto ale mnie chodzi o to ze ludzie w idt to poprostu amatorszczyzna i tyle juz sie wylozuwuje chociaz spiety nie bylem pozdrawiam lokiego i nie goraczkuj sie tak chlopie

Loki
181 postów

wiesz to wszystko kwestja klienta.I jeśli ty się uważasz za profesjonalistę to udowodnij.Podaj 1 link strony wykonanej tylko przez ciebie i w oparciu o materiały wyłącznie twoje, a nie jak stronka WaPro gdzie PROFESJONALL GRAFIK zrobił buttony pod kolor i złożył do całości.
P.S wcale spięty nie jestem ale z tego co widzę uważasz się za kogoś kim nie jesteś, ja tego niestety nie robię i się nie chwalę...

Loki
181 postów

no i kto inny mógł wymyśleć koncept i siedzieć nad nią do bólu.)
chyba ją puścimy do oceny aby zamknąć dupy profesjonalistom ;)

T3mpl4R
148 postów

Tak prawde mówiąc nie ma sie co spierać. Bez lizania dupy moge powiedzieć że jedynym profesionalistą na tym forum jest Grzechuu. A reszta tylko dopiero zaczyna. Prawde mówiac zabardzo was nie znam. Ale zamaiast tyle gadac powinniście pokazac cos swojego. Praktyka czyni mistrza. I co wam da to czy w końcu któryś udowodni komuś że jest od niego lepszy przecież nie oto w tym chodzi. Największa radoc z projektu jest taka że to ty go zrobiłeś a inni podziwiaą. A nie że pacz koleś jaka z ciebie "lama" ty nawet bys buttona nie zrobił....

maldon
253 postów

loki poprostu Cie przeskakuje o 10 kategorii moje strony niechce mi sie o tym mowic zapytaj grzeska on moze cos Ci powie. Dwa strona wapro to gniot , ja jej nie robilem to co widzisz jest od lat 3 a ja pracuje tutaj od 7 miesiecy, a cha nie wiem czy wiecie jak wyglądala strona moutona jakies 1,5 -2 lata temu tez byl gniot i grzechuu sam to przyzna

maldon
253 postów

jeszcze jesdno wapro nie sprzedaje stron www tylko oprogramowanie Loki jerzeli tego nie wiesz:) pozdrawiam , cenie Twoj wkład

maldon
253 postów

jeszcze jedno zajeciem grafika nie jest publikowanie stron tylko tworzenie lejautu

maldon
253 postów

ale was wszystkich podkurwilem ok wylaczam sie na dzisiaj kocham was wszystkich pozdrawiam

Grzechuu
2752 postów

ludzie ludzie zapomnieliście na jaki temat piszemy, T3mpl4R praca pod tym tematem jest ładna dla kogoś nie wtajemniczonego w webdesignerstwo, większość profesjonalnych grafików przyczepiła by się wielu rzeczy przy tym projekcie chociażby nie trzeba było duplikować tego kwadratu z kolcami (same kolce sa ok) tylko zrobić CUBE'A czyli samą obwódkę w 3D - powiększoną o 10 %

jeśli chodzi o te okręgi to są ok ale żeby rozchodizły się w różnych odległościach (randomowo) a nie tak sztywno jak to teraz co 1 cm

font ok, ale twoj podpis z lewej to napisalbykm fontem bez antyaliasingu,
a co do tego pasa to zwezyłbym go o jakieś 20%

co do www, to maldon nie możesz zarzucać lookiemu słabych projektów zrobionych przez idt, bo on ich nie robił, poza tym ty pracowałeś z jak to T3mpl4R nazwał czekaj zacytuje go:

:)

Bez lizania dupy moge powiedzieć że jedynym profesionalistą na tym forum jest Grzechuu

dodałbym - tylko od flasha - nie od grafiki

maldon: nie możesz pisać takich rzeczy: lOKI ZROBIL BYS COS A NIE TYLKO KOMENTUJESZ pozdrawiam

po to opublikował to T3mpl4R by to zkrytykować, ale fakt miło by ujrzeć coś Loki'iego:)

co do ciebie maldon jeszcze po twoich projekach wnioskuje ze odeszles od tego co robiłeś w moutonie:) na lepsze, w czym teraz pracujesz w Photoshopie ? - ja powoli też waśnie szukam gdzie sie skróty klawiszowe zmienia - i nie mogę znależć

pozdrawiam (ale wypracowanie)

maldon
253 postów

a juz grzechuu myslalem ze wywalisz te posty bo juz kiedys tak zrobiles:) ok dzieki, ja tylko napisalem, zadalem pytanie czy moglby Pan loki cos zrobic? prawda, proste a jednak ciezko cos byl wycisnac pozdrawiam

maldon
253 postów

lubie dyskutowac,to moze dzisiaj jakis nowy temacik zucimy co zeby ekranu nie przewijać? grzechuu jak tam Twoje prace nad idt?

Grzechuu
2752 postów

ok to ja zapodaje nowy temacik w dziale nowe stronki

darpla
301 postów

projekt future ale nie podobaja mi sie kolory.za malo kontrastu.kwadrat powinien byc mniej widoczny natomiast kolce na 100%.Nie widac lewej czcionki.ogolnie na 3+

T3mpl4R
148 postów

spoko

STRONA GŁÓWNA . AKTUALNOŚCI . FORUM . ROZRYWKA . GALERIA . VIDEO . KLIKACZ . KONTAKT   All Rights Reserved  Grzesio.eu © ® 2002-2012.
Zaprojektował: Grzegorz Mistewicz