Jesteś w dziale:
Galeria »
KLIKACZ 2012 - automatyczny klikacz, programowalna aplikacja do wywoływania myszy i klawiatury. Dowiedz się więcej »

T3mpl4R
148 postów

Counter-strike. Tapeta.

Troszke sie pobawiłem Milkshape i 3dmax-em.

Grzechuu
2752 postów

widze ze bierzesz do siebie wskazowki (podpis bez antyaliasingu) ale co tu twojego, praktycznie cała tapeta to ten ludzik, no ale ja fanem cs'a nie jestem może nie rozumiem

pozdrawiam

T3mpl4R
148 postów

Ożesz ty. A 2advanced jakie robi tapety, kawałek jakiegoś wieżowca istyka i napis 2advancet. Ja jestm C-s maniakiem. I nie mów mi ze nic nie włożyłem w to pracy. Najpierw mósiałem poczytać jakie progrtamy potrafią wyciągac modele z cs-a. Poatoem jak juz wyciagnolem to musiałem ustawic. Wyeksportować do 3dmaxa. nałożyć teksturę. No i do fireworksa.

Grzechuu
2752 postów

no tak ale 2av jak bierze budynek to nie wiadomo skąd i tak zmienia że nie dojdziesz za chiny i to mi sie podoba , a co więcej dodają tyle pasujących elementów że chyb by mi się fireworks wykrzaczyl, ale ogólnie czy robią dobry materiał ? pozostawiam bez komentarza

T3mpl4R
148 postów

Zobaczymy co na to Http://www.counter-strike.pl

darpla
301 postów

Nie wiem kim jestes ale to co prezentujesz wychodzi poza szczyty tandety.ROzumiem jak ktos cos samemu stworzy.Ale to jest juz totalna przesada.Co to ma byc.Proba kopiowania czyichs pomyslow.Zastanow sie czlowieku zanim cos zamiescisz w tym serwisie.bez urazy

T3mpl4R
148 postów

Po pierwsze niewiem czy wiesz ale na oficjalnej polskiej stronie gry Counter-Strike można zamieszczać własne prace związane z tą grą. Po drógie co ty tu nazywasz kopiowaniem? Sma wszystko wymyśliłem i sam zaprojektowałem.
Tą tapete mam zamiar umieścić na dwóch serwisach CSa. W działach w których są polkie ARTY. :

http://www.counter-strike.pl/artypl/artypl.php?PHPSESSID=e5ecbc2ad5e7251071eef7b9ae78a79b

http://cs.fpp.pl/?pl:pages:show:315:::

PO trzecie znasz mnie bo pracuję z Mistewiczem w Moutonie.

darpla
301 postów

Jak to nie jest kopia to ty jestesa chinczyk.W necie jest pelno takich postaci i wysytarczy je troche przerobic przyklaadowo w3 d studio.Dlaczego wszyscy maja takie same zdanie.TO CO PREZENTUJESZ TO KOPIA!!!

T3mpl4R
148 postów

Niewiem czy wiesz ale w grze C-S jest :
4 modele Counter-Terrorist
4 modele Terrorist
1 model Vip

A mi sie podoba właśnie ten model C-T .

EOT

Loki
181 postów

nie wiem po co te kłótnie.
Obaj macie rację ale :
Znam się trochę na CS bo grałem swego czasu ;)
Model c-t widziałem na jakiejś stronce
to logo też ale inne kolory.
mogę potwierdzić linkami, ale wiem że się wszystko wyjaśni:)

STRONA GŁÓWNA . AKTUALNOŚCI . FORUM . ROZRYWKA . GALERIA . VIDEO . KLIKACZ . KONTAKT   All Rights Reserved  Grzesio.eu © ® 2002-2012.
Zaprojektował: Grzegorz Mistewicz