T3mpl4R148 postów
|
Counter-strike. Tapeta.
Troszke sie pobawiłem Milkshape i 3dmax-em.
|
|
Grzechuu 2752 postów
| widze ze bierzesz do siebie wskazowki (podpis bez antyaliasingu) ale co tu twojego, praktycznie cała tapeta to ten ludzik, no ale ja fanem cs'a nie jestem może nie rozumiem
pozdrawiam
|
|
T3mpl4R 148 postów
| Ożesz ty. A 2advanced jakie robi tapety, kawałek jakiegoś wieżowca istyka i napis 2advancet. Ja jestm C-s maniakiem. I nie mów mi ze nic nie włożyłem w to pracy. Najpierw mósiałem poczytać jakie progrtamy potrafią wyciągac modele z cs-a. Poatoem jak juz wyciagnolem to musiałem ustawic. Wyeksportować do 3dmaxa. nałożyć teksturę. No i do fireworksa.
|
|
Grzechuu 2752 postów
| no tak ale 2av jak bierze budynek to nie wiadomo skąd i tak zmienia że nie dojdziesz za chiny i to mi sie podoba , a co więcej dodają tyle pasujących elementów że chyb by mi się fireworks wykrzaczyl, ale ogólnie czy robią dobry materiał ? pozostawiam bez komentarza
|
|
T3mpl4R 148 postów
| |
darpla 301 postów
| Nie wiem kim jestes ale to co prezentujesz wychodzi poza szczyty tandety.ROzumiem jak ktos cos samemu stworzy.Ale to jest juz totalna przesada.Co to ma byc.Proba kopiowania czyichs pomyslow.Zastanow sie czlowieku zanim cos zamiescisz w tym serwisie.bez urazy
|
|
T3mpl4R 148 postów
| |
darpla 301 postów
| Jak to nie jest kopia to ty jestesa chinczyk.W necie jest pelno takich postaci i wysytarczy je troche przerobic przyklaadowo w3 d studio.Dlaczego wszyscy maja takie same zdanie.TO CO PREZENTUJESZ TO KOPIA!!!
|
|
T3mpl4R 148 postów
| Niewiem czy wiesz ale w grze C-S jest :
4 modele Counter-Terrorist
4 modele Terrorist
1 model Vip
A mi sie podoba właśnie ten model C-T .
EOT
|
|
Loki 181 postów
| nie wiem po co te kłótnie.
Obaj macie rację ale :
Znam się trochę na CS bo grałem swego czasu ;)
Model c-t widziałem na jakiejś stronce
to logo też ale inne kolory.
mogę potwierdzić linkami, ale wiem że się wszystko wyjaśni
|
|