Jesteś w dziale:
Galeria »
KLIKACZ 2012 - automatyczny klikacz, programowalna aplikacja do wywoływania myszy i klawiatury. Dowiedz się więcej »

darpla
301 postów

GRZECHUU spojrz na liczbę odsłonięć kontowersyjnego projektu

ja sie wcale ludziom nie dziwie.oni maja mozliwosc wyrazania soich opinii i ocen ale w jakin sposob ty do tego dopusciles to nie wiem.Zobacz ze przewyzszaja juz komentarze i odwiedziny tego tematu nawet wakacje 2003.kazdy sobie rzepke skrobie.A komentarzy zapewne bedzie jeszcze wiecej.

Grzechuu
2752 postów

i bardzo dobrze ! jedyne na co nie pozwole na tym forum to ubliżanie drugiej osobie, musze zrobić powiadomienia tego typu że jak usunę jakąś wiadomość to np do ciebie przychodzi mail ze twoja wiad. została usunięta ze względu na obrazliwe teksty itp

darpla
301 postów

Grzechu ja zadnych obrazliwych tekstow w stosunku do nikogo nie zamieszczalem.Owszem uzylem kilka wulgaryzmmow na sytuacje ktora zaistniala.Jeszcze raz podkreslam.Przepracowujesz sie i marudzisz na kazdym kroku.Zazywaj wiecej swiezego powietrza.To pomaga.Uwierz mi!

STRONA GŁÓWNA . AKTUALNOŚCI . FORUM . ROZRYWKA . GALERIA . VIDEO . KLIKACZ . KONTAKT   All Rights Reserved  Grzesio.eu © ® 2002-2012.
Zaprojektował: Grzegorz Mistewicz