darpla301 postów
|
OCEŃCIE PROJEKT WITRYNY
Prosze o ocene projektu witryny.Wyrazcie swoja opinie.Wskazana krytyka!
|
|
| | |
|
maldon 253 postów
| wstyd , nic mi sie nie podoba
|
|
| |
|
|
Grzechuu 2752 postów
| dla mnie to kiczowata tapeta, a nie projekt witryny
|
|
| |
|
|
Grzechuu 2752 postów
| co za orginalna nazwa DARWEB - co to za firma robi stronki czy coś z przyjemnością zobaczyłbym ich portfolio
|
|
| |
|
|
gskaruz 123 postów
| Podzielam zdanie przedmówców. Wywal teksty - będzie z tego fajna tapeta.
|
|
| |
|
|
T3mpl4R 148 postów
| Co to jest?. Czegoś takiego jeszcz enie widziałem.Kopiujesz ciągę ten sam obiekt. Człowieku gdzie ty masz gust.
|
|
| |
|
|
darpla 301 postów
| DZiekuje za ocene.Sadze ze nalezaloby pomniejszyc troche obiekt w 3d.Wtedy mozna byloby uzyc tego do witryny.dzieki za wskazowki.
|
|
| |
|
|
T3mpl4R 148 postów
| i co przedstawia ta fioletowa kropa na górze. O nazwie i Logtypie już nie wspomnę.
|
|
| |
|
|
Grzechuu 2752 postów
| ja proponuje zebyś publikował takie tapety w dziale humor, a co do wskazowek, to pomnijeszenie obiektu nic nie da, ty lepiej popatrz jak się robiy stronki, np gdzie umiescilem designed by Plaku ! - wstyd
|
|
| |
|
|
maldon 253 postów
| |
| |
|
|
darpla 301 postów
| uwazam ze kazdy ma swoja inwencje tworcza.i ciezko jest kazdemu przypasc do gustu.tak chociazby porozumienie z klientem.masz swoja koncepcje.pracujesz nad tym a i tak rzadko kiedy klient ma podobny gust do Twojego.I na tym to wszystko polega.Ale podzielam wasze zdanie.Projekt nie jest dobry.Jeszcze musze wiele popracowac.ALe dobrze jest wysluchac Waszych opinii.Ogonie tutaj na forum trudno komukolwiek przypasc do gustu, ale to dobrze byc zelaznym krytykiem.
|
|
| |
|
|
maldon 253 postów
| wiem jak rozwiązac Twoj problem,opublikuj to na innym forum i zobacz jakie sa opinie, nastepnie porównaj je z tymi tutaj i wyciagni wnioski
|
|
| |
|
|
T3mpl4R 148 postów
| Wiesz co sądzę że nie znajdziesz takiej osoby której spodobały by się twoję prace. Może dlatego że ty gustu nie masz. Więc nie pisz że to tylko sprawa gustu. Człowieku nie każdy nadaj się na to żeby robic grafikę znajmij się tym co umiesz najlepiej a nie poto by poświrować.
|
|
| |
|
|
Grzechuu 2752 postów
| T3mpl4R ma rację ale ja nie widze powodów dlaczego mialbyś zaprzestać i nie robić więcej projektów, brakuje ci tylko obycia z narzędziem oraz jakiegoś poglądu na całą sprawę, pewnie na chacie nie masz internetu a to co piszesz to tyle co cię wpuszczą do kafejki
pracuj dalej a zobaczymy czy będą z ciebie ludzie
pozdrawiam
|
|
| |
|
|
Ludwi$ 5 postów
| Siemaneczko!!!
Darpla@poczta.onet.pl moze i nie jestem specjalistą od grafiki ale mi tu strasznie wali po oczach ten kontrast ostrych i rozmazanych linii - kaplica.Kolory tła i tego pojazdu ufo na srodku tez się nie lubią .Ogólnie nastepnym razem mniejsze sputniki wiecej prostoty.
Korzystając z okazji pozdrawiam wszystkich rolnikuffff i życzę im aby dostali takie sputniki żeby mogli sobie mierzyć kwintale z hektara !!! DDD
LINUX POWERED
in /dev/null noone can hear you scream...
|
|
| |
|
|
MIr0 292 postów
| Ludwig Gratuluje nowej roboty
Darek jezeli chodzi o mnie to nawet misie to podoba.Tylko za mało koloru czerwonego i berzowego:)Na dodatek pierdolnałbym baranka i pojechał zielenią.. A co tam sobie żałować
|
|
| |
|
|
Grzechuu 2752 postów
| miro ma fajny podpis w profilu - gdy klikniecie w jego graficzke
z żoną to nie wielu z nas ma problem ale dobrze wiedziec, jak kiedyś moja zbrzydnie to wezwe speca mira
pozdrawiam i do nauki ! ech te programowanie współbieżne, miro zobacz do działu muzyczka, pogadamy o nowościach ? zapuszcze wątek
|
|
| |
|
|
MIr0 292 postów
| Wiesz na starą to i niema pythonga Nawet alkohol nie pomoże:)
|
|
| |
|
|
Grzechuu 2752 postów
| są wyjątki - Sta..Ale..Jar..
|
|
| |
|