2008-08-24 18:11:00czarny900r2 postów
|
Grzechuu pomoż z klikaczem...
Problem polega na tym że po otwarciu strony miejsce w które powinno przycisnąć nie zawsze pojawia się w tym samym miejscu,pojawia się losowo, czasem trzeba przejść niżej paskiem z boku. Jak to ustawić żeby zawsze klikał tam gdzie chce.
|
|
2008-08-25 07:14:36 Grzechuu 2752 postów
| Sprawdź czy przewijając stronę w dół przycisk zmienia swoją wysokość ale licząć od dołu strony, jeśli nie to jesteś w domu. Wystarczy wywołać wtedy klawisz end w MSIE {end} aby przewinąć stronę do dołu i ustawić akcję na przycisku . Można też spróbować wywołując określona liczbę klawiszy tab. Ale tego sposobu nie próbowałem.
|
|
2008-08-25 09:12:35 czarny900r 2 postów
| ogarnełem to instalując opre i wył reklamy, bo to one powodowały że okno głosowania zmieniało swą wysokość. Ściągnełem z neta ale teraz wyskoczył mi jakiś błąd związany z operą coś odnośnie kopi, nie pamiętam co dok było napisane w okienku bo resetowałem. Program bajka!!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s troche wolniej komp. chodzi mi przez ten błą który sie pojawił mówił coś jeszcze o pamięci jakieś. Orjentujesz się co mogło byc powodem?
|
|
2008-08-26 08:24:03 Grzechuu 2752 postów
| Niestety
|
|
2008-12-10 18:49:06 beat 1 postów
| Nie chce zakładać nowego tematu ale też potrzebuje pomocy z klikaczem.
Jest taka możliwość żeby program kliknął scrollem ?
albo żeby jednocześnie przytrzymał klawisze CTRL SHIFT i klikął ?
albo ewentualnie kursor przesunął się w określone miejsce ale nic nie klikając a z klawiatury została wybrana kombinacha CTRL SHIFT ENTER?
Da się coś takiego zrobić a jeśli tak to w jaki sposób?
Z góry dziękuje za pomoc.
|
|
2008-12-10 20:51:33 Grzechuu 2752 postów
| Niestety nie. Ale scrolowanie (zależy od interfejsu) można także obsłużyć za pomocą spacji tj w Firefoxie. Raczej nei uda się uruchomić przycisku na scrolu.
|
|