Jesteś w dziale:
Programowanie »
VHS do DVD: kopiowanie kaset vhs oraz materiału z kamer na nośnik DVD. Dowiedz się więcej »

2008-08-24 18:11:00
czarny900r
2 postów

Grzechuu pomoż z klikaczem...

Problem polega na tym że po otwarciu strony miejsce w które powinno przycisnąć nie zawsze pojawia się w tym samym miejscu,pojawia się losowo, czasem trzeba przejść niżej paskiem z boku. Jak to ustawić żeby zawsze klikał tam gdzie chce.

2008-08-25 07:14:36
Grzechuu
2752 postów

Sprawdź czy przewijając stronę w dół przycisk zmienia swoją wysokość ale licząć od dołu strony, jeśli nie to jesteś w domu. Wystarczy wywołać wtedy klawisz end w MSIE {end} aby przewinąć stronę do dołu i ustawić akcję na przycisku:). Można też spróbować wywołując określona liczbę klawiszy tab. Ale tego sposobu nie próbowałem.

2008-08-25 09:12:35
czarny900r
2 postów

ogarnełem to instalując opre i wył reklamy, bo to one powodowały że okno głosowania zmieniało swą wysokość. Ściągnełem z neta ale teraz wyskoczył mi jakiś błąd związany z operą coś odnośnie kopi, nie pamiętam co dok było napisane w okienku bo resetowałem. Program bajka!!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s troche wolniej komp. chodzi mi przez ten błą który sie pojawił mówił coś jeszcze o pamięci jakieś. Orjentujesz się co mogło byc powodem?

2008-08-26 08:24:03
Grzechuu
2752 postów

Niestety:(

2008-12-10 18:49:06
beat
1 postów

Nie chce zakładać nowego tematu ale też potrzebuje pomocy z klikaczem.

Jest taka możliwość żeby program kliknął scrollem ?
albo żeby jednocześnie przytrzymał klawisze CTRL SHIFT i klikął ?
albo ewentualnie kursor przesunął się w określone miejsce ale nic nie klikając a z klawiatury została wybrana kombinacha CTRL SHIFT ENTER?

Da się coś takiego zrobić a jeśli tak to w jaki sposób?
Z góry dziękuje za pomoc.

2008-12-10 20:51:33
Grzechuu
2752 postów

Niestety nie. Ale scrolowanie (zależy od interfejsu) można także obsłużyć za pomocą spacji tj w Firefoxie. Raczej nei uda się uruchomić przycisku na scrolu.

STRONA GŁÓWNA . AKTUALNOŚCI . FORUM . ROZRYWKA . GALERIA . VIDEO . KLIKACZ . KONTAKT   All Rights Reserved  Grzesio.eu © ® 2002-2012.
Zaprojektował: Grzegorz Mistewicz