Jesteś w dziale:
Galeria »
KLIKACZ 2012 - automatyczny klikacz, programowalna aplikacja do wywoływania myszy i klawiatury. Dowiedz się więcej »

Grzechuu
2752 postów

future design - 2003 :)

właściwie to nie wiem po co to zrobiłem, ale jak już to mam to wam pokaze, ale zabieram sie już za naukę:)

pozdrawiam

Grzechuu
2752 postów

wersja w czerwieni - lepsza zdecydowanie

Grzechuu
2752 postów

oraz invert

oczywiście wyłońcie zwycięscę i prosze o ocene i wszelką krytyke

gskaruz
123 postów

Generalnie: kiepsko. Podba mi się tylko tło - to kółko. Reszta jakaś niezgrana, z jednej strony płaszczyzna biegnąca w nieskończoność, a z drugiej jakieś paski z dołu i góry.

Z kolorystyki: najładniejsze zestawienie pierwsze (niebieskie), drugie znacznie gorsze, jakby wyblakłe, może lepiej by to wyglądąło w mocnej czerwieni, trzecia wersja jakaś taka nijaka - ładna, ale jakby brak motywu, i linki słabo widoczne.

T3mpl4R
148 postów

lipa lipa lipa mi sie wcale nie podoba. Co to ma być , jak sie na to patrze nudze się. Naserio musisz to rozwinąć bo tam nic niema. Sorki ale taka jest prawda

Grzechuu
2752 postów

e nie znacie sie:), jak zaczynalem to robic to miala byc tapeta potem powdzałem sobie co tam przyswiruje i zrobie z tego cos w rodzjau site, a teraz jak na to patrze to ni to ... ni to ..:)

Loki
181 postów

popracuj jak chcesz of course nad 2.dodaj więcej nasyconego koloru(to jest róż a nie czerwień;) i przenieś kręgi z 3 z wtopieniem bo nie widać,

Grzechuu
2752 postów

a i jeszcze podkresle że każdy element w tym projekcie jest wymodelowany przeze mnie - nie korzystałem z zadnego zdjęcia czy też backgroundu

STRONA GŁÓWNA . AKTUALNOŚCI . FORUM . ROZRYWKA . GALERIA . VIDEO . KLIKACZ . KONTAKT   All Rights Reserved  Grzesio.eu © ® 2002-2012.
Zaprojektował: Grzegorz Mistewicz