Loki181 postów
|
tak z nudów w niedziele
Oceńcie ten produkcik. Miałem nie umieszczeć ale chce dać możliwość wyjątkom wyżalenia się na mój temat ;) ja i tak przez to kompleksów nie będę miał więc...
|
|
Loki 181 postów
| dodam że całość powstała w psp 7 w oparciu o kilkanaście fotek.)
|
|
T3mpl4R 148 postów
| Tak zerżnołeś pare fotek z netu i pobawiłeś się filtrami. Czyli co w tym jest twojego?
|
|
Loki 181 postów
| moja jest koncepcja, połączenie a 1 całość+zrobienie jej bez żadnych widocznych przejść i zerowe rozpoznanie oryginalnych fotek.tak sie własnie robi chłopczyki ;)
|
|
Grzechuu 2752 postów
| fajne, ale czy nie za duzo tej czerwieni , zdecydowanie za duzo, ale najbarrdziej podoba mi sie ta łuna nad tym gosciem, fajny motyw
|
|
Loki 181 postów
| tak tak ale takie było założenie,poza tym nie można używać w projekcie powyżej 2 kolorów +ich odcienie.)
|
|
maldon 253 postów
| mozna uzywac wsyzstkiego moim skromnym zdaniem ale to poprstu jest nieprzyjemne uczucie ogladac cos tak ciezkiego
|
|
Loki 181 postów
| wiec proszę nie oglądać.hehehe,mi się podoba i walnę sobie na tapetkye.thx
|
|
maldon 253 postów
| I oto jest przyklad prawdziwej dysksji on ma w ...upie komnetarze, nawet jezeli jest to sluszne
|
|
Loki 181 postów
| takie jest twoje stwierdzenie.gdyż nie wystarczy powiedzieć, że coś jest ciężkie.to kwestja gustu.
p.s.jeśli bym sie nie liczył z komentarzami to bym tego nie umieszczał.
zastanawiaj sie co piszesz i przeczytaj nowy regulamin.pozdrowka;)
|
|
maldon 253 postów
| narazie jescze nie przekroczylem swoich uprawnien , szkoda ze to forum jest tak subiektywne ; wszyscy boja sie wielkiego brata
|
|
Loki 181 postów
| kto sie boi ten sie boi, ale ja do Grzecha nic nie mam
|
|
Grzechuu 2752 postów
| ty co się z stało z twoim obrazkiem - Loki ? podmieniłeś ? powiedz mi tylko ze tak , bo nie wiem czy to wina systemu
ale wyt fajnie dyskusje prowadzicie, jeden najeżdża na drugiego, ja nie mogę znieść żeście mnie zjechali z tym nowym - future designed - chyba kupie se neostrade i bed ogladal co inni robia, bo widze ze awangardy nie uznajecie, szkoda
|
|
Grzechuu 2752 postów
| a sorki myślałem że tam jest napisane for oceans a tam jest for ocenas
postaram sie by nie rpzychodzily wam maile tak czest z tego forum bo to pewnie upierdliwe, nie ? ale i dla mnie to problem nie wiem jeszcze jak to rozwiazac, jakies sugestie ? (zawsze można przy odpowiedziach odchaczyc checkboxa)
a zauważyliście migająca strzałkę na stronie ? rzuca sie w oczy czy nie bardzo
|
|