Loki181 postów
|
mod ostatniej tapety
wiem wiem nie pasują wam kolory;)
what else??
|
|
Grzechuu 2752 postów
| lepszy piktogram
tapeta jest ok, pproblem w tym że mało ludzi się zdecyduje ją wziąść na pulpit, jeśli chcesz ją firmować na idt, to wywal tych ludzi , bez nich będzie lepiej, i ten czerwony trochę ztonuj teraz jest za mocny, czepialiście się mnie że w moim projekcie http://grzesio.eu/forum_temat.php?id_kierunku=1&uczelnia=1&id_a_n=9&id_tematu=182 jest ten czerwony za blady, ale chyba tak jest lepiej no nie wiem tutaj chcialbym sie na ten temat z wami pospierac, gemeralnie to jak mowie jesli chcesz to promowac to chyba ci ludzie nie na miejscu - scena rodem z matrix reload jak neo ratuje trinity he he
a i łune powiększyłeś tak ?
|
|
Loki 181 postów
| wiesz to nie kwestja promocji (tylko tak dla treningu;)
rozwój przede wszystkim....
tak łuna jest zwiększona(powinna sugerować cosik w rodzaju nuklear boom:)
|
|
Loki 181 postów
| co do koloru to testowałem długo kolory i ten uważam ok to tego projektu.
|
|
Grzechuu 2752 postów
| a to moja wersja, oczywiscie ni eujmując orginałowi, mój to tylko przykłąd jak to można inaczej nie wiem czy lepiej
mam pomysł by zrobić coś w rodzaju scenariusza, gdzie jedna osoba rusje cos na forum, a druga robi kontynuacje nie koniecznie na tym samym rysunku,w końcu dużo tutaj grafików może cos wyjdzie fajnego, i nie będziemy się cały czas kłócić
co ty na to ?
|
|
Grzechuu 2752 postów
| cyt: wiesz to nie kwestja promocji (tylko tak dla treningu;)
rozwój przede wszystkim....
no ... trafne spostrzeżenie , trzeba jednak zrobić ten pociąg z grafikami, pozwól że zaczne w nowym wątku, pamietaj modyfikuj lub rób coś nawiązujacego do tematu który narzuciłem
|
|
darpla 301 postów
| skad to sciagnales?podaj strone
|
|
Loki 181 postów
| to ty podaj jeśli uważasz, że jest copy.
W poniedziałek zarzucę pociąg wg.pomysłu grzecha, zobaczymy kto umie coś robić a kto szczekać,każdy pracuje i nie ma wymówek "nie mam czasu bo siedze w robocie od..".
Dla pociechy codziennie schodzę z kompa ok.2.00 ;)ale w weekendy luuzik man...
|
|
Grzechuu 2752 postów
| ja to nasuwam podobnie codziennie schodze o drugiej, a w wekkend to nawet dłużej, tak to juz jest w tej branży
|
|
Loki 181 postów
| tak masz rację i to mnie w tym zawodzie fascynuje.
of course nie boli mnie to wcale, poprostu nałóg ;)ale mam swoje cele do których dążę...
|
|