Jesteś w dziale:
Galeria »
VHS do DVD: kopiowanie kaset vhs oraz materiału z kamer na nośnik DVD. Dowiedz się więcej »

pedros
36 postów

ULOTKA. REKLAMOWA

NIE WIM CO NAPISAC.....

maldon
253 postów

co Ty stary masz kompleksy wszędzie wpisujesz warszawa itd....a jezeli chodzi o te reklame to ja nie wiem co Ty zamierzasz sprzedawac? serwery czy strony internetowe

pedros
36 postów

a co ta za rużnica czy napisze wawa czy kraków to jest tylko kracja ....

maldon
253 postów

niby zadna tak pytam no ico dalej z tym projektem, bo mnie sie wydaje ze nie pokazuje tego co jak mi sie wydaje , firma bedzie robic?

Grzechuu
2752 postów

a może to okładka CD?

gskaruz
123 postów

ja też nie "wim" co to jest, może i "kracja", ale napis "internet futurism" wchodzi delikatnie na zieloną część, wygląda jakby niedopracowane, trochę jakby za dużo elementów

Grzechuu
2752 postów

uuuuuuuuuuuuuuuu rzeczywiście tutaj z gskaruzem zauwazylismy ze jest sporo niedopracowany ten projekt

zarono tekst na gorze jak i na dole (internet futurism) nie powinien wchodizc na zielonetlo

font z wawą powinien być niebo mniejszy i bez antyaliasingu,

kulki powinny byc wyrownane do dolnej lini tej kobietki

napis connect powinien byc bardziej dosuniety do konca dolnej krawedzi zdjecia kobietki

tekst na dole internet futurism powinien byc troche osuniety od krawedzi zdjecia

- ogólnie mało dokładny projekt, ale przynajmniej orginalny

STRONA GŁÓWNA . AKTUALNOŚCI . FORUM . ROZRYWKA . GALERIA . VIDEO . KLIKACZ . KONTAKT   All Rights Reserved  Grzesio.eu © ® 2002-2012.
Zaprojektował: Grzegorz Mistewicz