Jesteś w dziale:
Galeria »
VHS do DVD: kopiowanie kaset vhs oraz materiału z kamer na nośnik DVD. Dowiedz się więcej »

darpla
301 postów

Główka do kalendarza Mostostalu

W poniedzialek w pracy robilem glowki do kalendarza dla mostostlu.Wszystko w Photoshopie.Pobierzcie moj projekt

Grzechuu
2752 postów

dżisus krajs, nie i ja mam to ocenić ? jak na poczatkującego to może być, ale u mnie by to nie przeszło zobaczymy co na to mostostal

maldon
253 postów

powinienes miec zakz publikacji pod grozba wiezienia:)

Grzechuu
2752 postów

daje ci jeszce kilka dni u kozaka... stary to jest lipa na maksa .....
nie wiem co ty chcesz pokazac.....

gskaruz
123 postów

Całość bez ładu i składu, brakuje harmonii, jakiegoś zgrania elementów,

pedros
36 postów

projekt .. jest z przed 10 lat ...nie masz szans...jezeli bendzie tak dalej ...to ja nie wiem .... lipa cos takiego publikowac... oczywiście dla ciebie.... moż to robil twój młodsz brat.... czekam na odpowiedz....

MIr0
292 postów

Hey! Ja walnąłbym jakąś nagą kobitke na tle rusztowań.... radziłbym ci wybrac sie do Concorda na disco i pstryknąć foto jakiejs nagiej tancerce GO-Go na metalowej rurce.To by była znakomita reklama Mostostalu:)

A jezeli chodzi o grafike to pozostawiam to specjalistom a ja wole sie nie ośmieszać.. i zabieram sie za mixowanie nowej muzy:)
Pozdrawiam !!! Mirek

STRONA GŁÓWNA . AKTUALNOŚCI . FORUM . ROZRYWKA . GALERIA . VIDEO . KLIKACZ . KONTAKT   All Rights Reserved  Grzesio.eu © ® 2002-2012.
Zaprojektował: Grzegorz Mistewicz