Jesteś w dziale:
Galeria »
VHS do DVD: kopiowanie kaset vhs oraz materiału z kamer na nośnik DVD. Dowiedz się więcej »

maldon
253 postów

Ogólnie o zmianach

Na początek powiem że mi się zdjęcia podobają nie wszystkie ale większość jest ok, denerwuje mnie natomiast ta wzeszcząca kolorystyka jakbyś miał tylko 8 kolorów czy coś ale to jeszcze nic najbardziej mnie rozbroiła strona pierwsza, wygląda jak choinka, chociaż wiesz że już po świętach, za dużo tam tego wszystkiego, wcześniej byl o spokojenie dużo lepiej, no to tyle czekam na inne opinie

Grzechuu
2752 postów

dzięki, przymyslę to:)

Grzechuu
2752 postów

masz rację! ale zmieniłem taktyke w d2t i chce by raziło - aby nie raziło tworze swoje portfolio ale nie wiem kiedy zostanie ukończone strasznie mozli mi sie praca z grafą i nie czuje zeby to był hit sezonu, stawiam na klasyke i zobaczymy co z tego wyjdzie poza tym d2t nie ukrywam ze podoba mi sie nowy jej wygląd niż to co było poprtzednio , teraz jest jak to skaruz powiedział bardziej professional:)
i funkcjonalen co już mistewicz dodał

pozdrawiam !

STRONA GŁÓWNA . AKTUALNOŚCI . FORUM . ROZRYWKA . GALERIA . VIDEO . KLIKACZ . KONTAKT   All Rights Reserved  Grzesio.eu © ® 2002-2012.
Zaprojektował: Grzegorz Mistewicz