Grzechuu2752 postów
|
tak żeby nie zapomnieć jak to się robi ...
projekt dla euroschool
|
|
Grzechuu 2752 postów
| ech załącznika zapomniałem
|
|
maldon 253 postów
| No jak na prowincjonalną ;) szkołę języków to aż za dobrze, ale nie ograniczę się tylko do pochwal bo jest tu wiele mankamentów:
1. jest zacieżko moze wpuścic tu troche bieli
2. jeżeli tekst z prawej ma byc wyswietlany w taki sposob to gwarantuje ze nik go nie bedzie czytal poniewaz trzeba go przewijac i robi wrazenie ze jest go duzo,
3. umiejscowienie strony na srodu w tym akurat przypadku jest marnotrastwem przestrzeni ekranowej
4. rozdzielenie tekstu od menu lewego jakimis dziwnymi obrazkami, ktore moim zdaniem byly robione na kolanie tez nie jest słuszne
5. gorny baner- bez komentarza ale jest do bani ppodobnie z tlem, które razi
|
|
Grzechuu 2752 postów
| chyba sesja mi móżg wyżarła bo mi też się to nie podoba , mam tylko uwagę co do tekstu , długich tekstów i tak nikt nie czyta , chyba że to jest biografia gskaruza na www.skaruz.com
|
|
maldon 253 postów
| masz racje ale u skaruza jest przeiwjan cala strona a to juz nie to samo, bo układ taki jak zastosowales na euroshool moze powodowac i przynajmniej spowodowal u mnie odczucie ze jest go wiecej niz w rzeczywistosci
|
|
gskaruz 123 postów
| To ja już lepiej nie będę nic mówił... Pierwszy był już nawet lepszy...
|
|
Grzechuu 2752 postów
| może i tak ! mi się jednak ten drugi bardziej podoba! widać tylko że ten bus jest na siłę wstawiony, ale tak chciał zamawiający a zresztą miał przesłać fotkę takiego busa
|
|