Jesteś w dziale:
Galeria »
VHS do DVD: kopiowanie kaset vhs oraz materiału z kamer na nośnik DVD. Dowiedz się więcej »

Grzechuu
2752 postów

tak żeby nie zapomnieć jak to się robi ...

projekt dla euroschool

Grzechuu
2752 postów

ech załącznika zapomniałem:)

gskaruz
123 postów

kiepski

maldon
253 postów

No jak na prowincjonalną ;) szkołę języków to aż za dobrze, ale nie ograniczę się tylko do pochwal bo jest tu wiele mankamentów:
1. jest zacieżko moze wpuścic tu troche bieli
2. jeżeli tekst z prawej ma byc wyswietlany w taki sposob to gwarantuje ze nik go nie bedzie czytal poniewaz trzeba go przewijac i robi wrazenie ze jest go duzo,
3. umiejscowienie strony na srodu w tym akurat przypadku jest marnotrastwem przestrzeni ekranowej
4. rozdzielenie tekstu od menu lewego jakimis dziwnymi obrazkami, ktore moim zdaniem byly robione na kolanie tez nie jest słuszne
5. gorny baner- bez komentarza ale jest do bani ppodobnie z tlem, które razi

Grzechuu
2752 postów

chyba sesja mi móżg wyżarła bo mi też się to nie podoba , mam tylko uwagę co do tekstu , długich tekstów i tak nikt nie czyta , chyba że to jest biografia gskaruza na www.skaruz.com

maldon
253 postów

masz racje ale u skaruza jest przeiwjan cala strona a to juz nie to samo, bo układ taki jak zastosowales na euroshool moze powodowac i przynajmniej spowodowal u mnie odczucie ze jest go wiecej niz w rzeczywistosci:)

Grzechuu
2752 postów

euroschool 2

gskaruz
123 postów

To ja już lepiej nie będę nic mówił... Pierwszy był już nawet lepszy...

Grzechuu
2752 postów

może i tak ! mi się jednak ten drugi bardziej podoba! widać tylko że ten bus jest na siłę wstawiony, ale tak chciał zamawiający:) a zresztą miał przesłać fotkę takiego busa

Grzechuu
2752 postów

euroschool 3_1

Grzechuu
2752 postów

euroschool 3_2

Grzechuu
2752 postów

euroschool 3_3

STRONA GŁÓWNA . AKTUALNOŚCI . FORUM . ROZRYWKA . GALERIA . VIDEO . KLIKACZ . KONTAKT   All Rights Reserved  Grzesio.eu © ® 2002-2012.
Zaprojektował: Grzegorz Mistewicz