oto wstępne zdjecia, jutro stworzę odpowiedniego zipa i prześle co po niektórym a jak na razie to tyle co udalo się pociąć o obrobić
pozdrawiam
Grzechuu 2752 postów
Przegrany zakład! Artur przegrał w 1000 miał najmniej punktów, pokonał go Plaku
Plak w ramach wygranej wymyślił Arturowi karę - taniec przy pierwszej puszczonej z radia muzyczce. szkoda że kamery nie było.
Grzechuu 2752 postów
Brama jaką stworzyliśmy z Marcinem Piątkiem podczas przyjazdu Flaja i Plaka w limuzynie. To na dole co leży to rura od odkurzacza. tradycyjnie na powitanie chleb z solą i gorzałka (nie było daliśmy piwo)
Grzechuu 2752 postów
Skład z Białobrzegów. Brakuje Flaja i Plaka, którzy byli niedysponowani.
Grzechuu 2752 postów
A to moje jedyne zdjęcie z gór (Kasprowy Wierch) jakie wyszło z tej #@$#@$ kliszy jaką kupiłem na bazarze. Tyle jechać i ... teraz się nie ma czym pochwalić.
Grzechuu 2752 postów
... no i bez czapki version
Grzechuu 2752 postów
... a tam nie powiem co robiliśmy)))
Grzechuu 2752 postów
a to wyprawa w Zakopanem na Gubałówkę (tutaj pewnie strzelę gape w nazwie góry), początki były łatwe ...
Grzechuu 2752 postów
... ale przypomniałem sobie że nie mieliśmy browarków ...
Grzechuu 2752 postów
trzeba było jechać
Grzechuu 2752 postów
no ale po drodze był Park Wodny (Kraków)
Grzechuu 2752 postów
no i znów po kufelku nad wodą ...
Grzechuu 2752 postów
Biała Dama w rynku w Krakowie też chciała się przyłączyć, ale pokazała język i ją skopaliśmy.
Grzechuu 2752 postów
no i jeszcze test trzeźwości
Grzechuu 2752 postów
umyć łapki
Grzechuu 2752 postów
i tędy na piwo
Grzechuu 2752 postów
niektórzy jeździli na skróty i pakowali się w puszki fruwające po niebie, jednak my byliśmy twardzi jak rock !
Grzechuu 2752 postów
na koniec trochę przyjemności (MORSKIE OKO)
Grzechuu 2752 postów
i lulu
Grzechuu 2752 postów
GIEWONT
Artuliano 1 postów
Ale mamy fulll wypas Kapelutki jednak to wszystko nic gdy popatrzymy na Plaka uśmiech:DDD.Swoją drogą to jest kultowe zdjęcię bo taki czad jaki wtedy mieliśmy to zjawisko nie do opisania i tylko ta silna grupa dyspanseryjna wie tak naprawdę co tam się działo ...:))
Grzechuu 2752 postów
no sie wie, wieczorkiem wyśle wszystkie na serwer, będziesz mógł pobrać zipa, wśród nich będą też 4 index(miniaturki zdjęć z numerkami na kliszy) jakbyś chciał któregoś odbitkę