Jesteś w dziale:
Gadaniec »
VHS do DVD: kopiowanie kaset vhs oraz materiału z kamer na nośnik DVD. Dowiedz się więcej »

fly
53 postów

Doom III: Resurrection of Evil

To tak grzechuu zeby ciebie zaciekawic pochwale sie ze mam dodatek do domm3 no i nawet juz przeszedlem, ale nie skomentuje zeby nie odpedzac!

Grzechuu
2752 postów

to ja ci się pochwalę że ten tydzień miałem przej., najpierw procek mi się przegrzewał, osiągał temp 63 stopnie i reboot, to sobie pomyślałem że moze drugi wiatrak w obudowie zainstaluje, niestety nie pomogło, to sobie pomyślałem że założę jeden wiatrak na drugi, także nie pomogło, dopiero zdjęcie jednej z klap i wyjęcie jednej z płytek frontowych pomogło, ale sobie pomyślałem że komp tak stać nie może, dlatego sprawdziłem "aidą" ile ten wiatraczek na procku wyciąga - a wyciągał 3400 PRM, porównałem z kompem w pracy - 4500 PRM, no i poszedłem do sklepu po wiatrak..

kupiłem jakiś za 4 dychy i idę happy na chatę aby go wymienić, wymiana....

rozkręciłem kompa, zdjąłem stary wiatrak i radiator i zakładam nowy, nagle puk, śrubokręt obsunął mi się na płytę główną ale nie sądzę żeby to zaważyło na moich dalszych problemach....

po założeniu nowego wiatraka, onitor się nie załączał, myślałem że to wina kabla (monitor-stacja) bo ostanio szfankował, ale okazało sie później że nie

gone z kompem do braciaka a u niego to samo, wiec wykluczyłem problem monitora, mówie sobie że jak ten komp nie działa to może wyjęcie baterii biosowej pomoże

żem ją tak wyjął, że potem wsadzić żem nie mógł:)

no i nie dość że komp sie nie załączał to i po włączeniu kompa tylko wiatrak na procesorze się kręcił, żadnej innej reakcji dysku, płyty itp

ok skoro już nic nie działa, dzwonię do swojej Madzi i Michała (Speca) by się pożalić, gdyż jest to pierwszy dzień od 5 lat podczas którego siedząc w domu nie mam kompa pod ręką,

doszedłem do wniosku że kupie nowy co mnie przytrzymało przy życiu, a stary oddam do naprawy,

jakżem postanowił tak żem zrobił

okazało się że na starym kompie ukruszyłem rdzenia na procesorze i zjarałem płytę,
o dziwo mówili mi że procek działa stabilnie i teraz czekam aż wsadzą płytę asrocka za 130 zł

nowy komputer to nowe możliwości, niestety zabrakło mi kasy na nową kartę graficzną (kupiłem tylko obudowę, procek semptron 2600+, płytę, klawiaturę i ochronę od kurzu na klawiaturę – jakby to ostatnie miało jakieś znaczenie) więc jestem happy i siedzę nad magisterką

PS: w owym czasie w pracy poszły dwa komputery, więc AVC miało co robić

Grzechuu
2752 postów

ja niedawno przeszedłem starego dooma

Grzechuu
2752 postów

zapuściłem boty do dooma, fajnie się gra tylko są trochę za słabe albo sie nie bawiłem ustawieniami, mod nazywa się "sabot" lub sa_bot

a q4 myślę że zaczerpie prawie wszysko z dooma i tak się sprzeda

STRONA GŁÓWNA . AKTUALNOŚCI . FORUM . ROZRYWKA . GALERIA . VIDEO . KLIKACZ . KONTAKT   All Rights Reserved  Grzesio.eu © ® 2002-2012.
Zaprojektował: Grzegorz Mistewicz