Jesteś w dziale:
IEEE »
KLIKACZ 2012 - automatyczny klikacz, programowalna aplikacja do wywoływania myszy i klawiatury. Dowiedz się więcej »

dzariusz
6 postów

IEEE

hej!

Kazdy kto interesuje sie informatyka na pewno slyszal o miedzynarodowej organizacji IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers).
Skupia ona w swoich ramionach inzynierow elektrykow, elektronikow, matematykow, chemikow i oczywiscie informatykow oraz jeszcze wielu innych!
Nie bede w tym miejscu rozpisywal sie na jej temat - zainteresowaych zaraszam na strony internentowe:
http://www.ieee.org  » Strona glowna IEEE
http://www.ee.pw.edu.pl/ieee/ » Polska sekcja IEEE

Na AP jest juz kilkudziesieciu czlonkow IEEE i ciagle ich przybywa!
Mamy juz zalozony Chapter - jednak dazymy do stworzenia Student Branch na naszej uczelni!

Jesli macie pytania odnosnie czlonkowstwa IEEE i nie mozecie znalezc odpowiedzi na powyzszych stronach - piszcie do mnie!
Zapewne i ja nie bede ich znal, ale napisac mozecie:D

Pozdrawiam!
Dariusz Zacharczuk
-------------------------
Przewodniczacy Chapter'u IEEE na AP.

Jakie sa korzysci z czlonkostwa w IEEE ? Bylem na stronie i czytalem, ale jak to wyglada z twojej strony, dlaczego warto nalezec do IEEE i gdzie sa jakies informacje nt. IEEE na AP

dzariusz
6 postów

szkoda ze nie wiem kto pyta...

co do info nt IEEE na AP to nie reklamujemy sie jakos specjalnie, bo nie ma takiej potrzeby.
Jak to wyglada z mojej strony: licze na praktyki, prace i calkiem przyzwoity start zawodowy, jesli wloze troche wysilku - to tak w telegraficznym skrocie.

pozdrawiam!
DZariusz

phlaphi
22 postów

Moja wczesniejsza wypowiedz byla sygnowana "user" w wyniku bledu w oprogramowaniu forum. Mnie generalnie interesuje czy IEEE na AP to jest tylko mozliwosc placenia znizkowej skladki, czy np. sa organizowane jakies spotkania, jakas wymiana wiedzy itd. ?

dzariusz
6 postów

sory ze tak pozno odpowiadam,

IEEE na AP to nie tylko placennie ninzszej skladki - jak juz pisalme dopiero zaczynamy i bedziemy zajmowac sie (podobnie jak kolo GENBIT) rozna forma dzialalnosci. Ciezko mi powiedziec jak to bedzie wygladalo, wszystko zalezy od ludzi i checi!

pozdrawiam!

STRONA GŁÓWNA . AKTUALNOŚCI . FORUM . ROZRYWKA . GALERIA . VIDEO . KLIKACZ . KONTAKT   All Rights Reserved  Grzesio.eu © ® 2002-2012.
Zaprojektował: Grzegorz Mistewicz